Dontu spune lucruri trasnite

Presedintele executiv al Organizatiei Judetene PSD Suceava, Ovidiu Dontu, s-a facut de râs în conferinta de presa organizata astazi la sediul partidului. Acuzând PDL de afaceri necurate cu fonduri publice, Ovidiu Donat a facut referire la Patinoarul artificial contruit în cadrul complexului sportiv Unirea.

Liderul PSD a afirmat ca, desi suntem în luna decembrie, înca nu exista gheata pe acel patinoar. Constructia exista de aproape doi ani, dar se pare ca Ovidiu Dontu nu a aflat înca faptul ca este vorba de un patinoar artificial cu suprafata uscata fabricata din teflon, care poate fi folosita doar pe timp de vara.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Un comentariu

  • Micki Acum 13 ani

    Un mare BOU!!! Ca de obicei da cu mucii-n fasole ! E de un penibil fantastic !

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close