„Comisia de acuzaţii sociale”

Acuzaţii dure şi replici pe măsură la şedinţa comisiei de dialog social organizată pentru dezbaterea problemei Termica. Administratorul special al societăţii de termoficare cere anularea hotărâri Consiliului Local prin care zeci de hectare de teren au intrat în patrimoniul deliberativului. Tot el atrage atenţia că Primăria Suceava a cumpărat şi apoi abandonat în curtea societăţii de termoficare conducte nou-nouţe în valoare de peste patru milioane de lei. De cealaltă parte a baricadei, primarul Ion Lungu a răspuns cu argumente la fiecare acuză.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close