Marginea – comuna oamenilor intreprinzători

Comuna Marginea a devenit cunoscută pretutindeni datorită ceramicii negre. Unicat, prin culoare şi tehnicile folosite, această ceramică a făcut din localitate un adevărat puct de atracţie pentru turişti. De-a lungul timpului, personalităţi marcante precum impăratul Japoniei, Akihito ori fostul preşedinte al Franţei, Jacques Chirac au trecut pragul atelierelor de ceramică din Marginea. Mai multe însă, aflaţi din materialul filmat în cadrul campaniei Televiziunii Intermedia: “Suceava, oameni şi locuri”.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close