A.S.A.P., beneficiile unei culturi asociative

Aproape fiecare localitate din țară este înfrâtită cu una sau mai multe din străinătate. Astfel de parteneriate rămân adesea doar pe hârtie, pentru că totul depinde, până la urmă, de oameni. Un exemplu rar, de bune practici, îl constituie parteneriatul dintre Iacobești și comuna francezș Sevrier care funcționează de un sfert de secol. Cum s-a îmbunătățit viața sătenilor din Iacobești doar pentru că francezilor le pasă, aflați în această săptămână din emisiunea “Suceava Europeană”, realizată de Alina Mihăescu.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close