Imunologul Radu Ciornei critică ridicarea tuturor restricțiilor Covid-19 simultan

Ridicarea tuturor restricțiilor impuse pe durata pandemiei de Covid-19 deodată este criticată de deputatul USR Radu Ciornei, doctor în imunologie. Specialistul sucevean este de părere că un prim pas ar fi trebuit să fie renunțarea la masca de protecție în spații deschise, dar nu și în cele închise, mai ales în contextul crizei refugiaților din Ucraina. ”În ochiul public, decizia a fost văzută ca o cedare a Guvernului”, susține Radu Ciornei, care i-a solicitate ministrului Sănătății să ceară un studiu de caz pe situația concretă a Sucevei.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close