AJOFM: cursuri în funcție de nevoile angajatorilor

Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă Suceava vrea să organizeze cursuri de calificare pentru șomeri în funcție de nevoile angajatorilor. Prin urmare, angajatorii sunt invitați să completeze un chestionar care va ajuta agenția să își adapteze oferta de cursuri de calificare-recalificare. AJOFM mai anunță că vineri, pe 16 septembrie, organizează o minibursă de locuri de muncă la combinatul de celuloză și hârtie din municipiul Suceava. Oferta este de 35 de locuri de muncă, dintr-o gamă destul de variată, de la inginer automatist până la sudor ori ajutor mașinist.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close