GAL Bucovina de Munte, expozantă la Târgul de Turism al României 2022

Asociația GAL Bucovina de Munte va participa, pe parcursul a 4 zile, în perioada 09.11.2022 –12.11.2022, la Târgul de Turism al României București. Pe parcursul evenimentului vor avea loc: demonstrații culinare ale bucătarilor, prezentări ale produselor locale, dar și prezentarea obiectivelor și a ofertei turistice din Bucovina de Munte.
Vă invităm să participați în număr cât mai mare și să invitați persoanele cunoscute din țară să descopere oferta noastră, ce va fi prezentată la sediul ROMEXPO București, Hala B1, stand 19!
Asociația Gal Bucovina de Munte din România, împreună cu Asociacion de Desenvolvemento Galicia Suroeste EURURAL și Asociacion de Desenvolvemento Rural Terras de Pontevedra Norte din Spania, implementează proiectul de cooperare ”Eurochef”. Proiectul a fost depus de GAL Bucovina de Munte în cadrul Măsurii 19 LEADER din PNDR
sub-măsura 19.3 – Componenta B.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close