GAL Bucovina de Munte, demonstrații culinare la Târgul de Turism al României

Asociația GAL Bucovina de Munte participă, până pe 13.11.2022, la Târgul de Turism al României de la București. Pe parcursul Târgului au loc: demonstrații culinare ale unor bucătari renumiți din Bucovina, expoziții cu delicioasele produse locale, făcându-se, totodată, prezentarea obiectivelor și a ofertei turistice din Bucovina de Munte.
Pentru a putea degusta bucatele preparate de către bucătari, GAL Bucovina de Munte vă invită să vă înscrieți la demonstrațiile culinare ce au loc în fiecare zi! Ne găsiți la sediul ROMEXPO București, Hala B1, stand 19!
Asociația Gal Bucovina de Munte din România, împreună cu Asociacion de Desenvolvemento Galicia Suroeste EURURAL și Asociacion de Desenvolvemento Rural Terras de Pontevedra Norte din Spania implementează proiectul de cooperare ”Eurochef”. Proiectul a fost depus de GAL Bucovina de Munte în cadrul Măsurii 19 LEADER din PNDR sub-măsura 19.3 – Componenta B.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close