
Categorie: Gătește și zâmbește


Thailanda este renumită pentru bucătăria sa delicioasă. Aromele Țării Zâmbetului sunt inconfundabile, iar preparatele bazate pe orez, legume și ierburi parfumate sunt delicioase. Dacă nu ajungeți în Thailanda, Chef Trainer Adina Țibu vă oferă o rețetă rapidă și delicioasă: pui în stil Thai. Urmează rubrica ”Gătește și zâmbește”.
Read More
Coliva este tradițională ritului orthodox și își are originea in Antichitate, în perioada precreștină. Este un dulce simplu: grâu îndulcit cu miere de albine și nucă, un desert care a fost adoptat de cofetării și îmbunătățit cu diverse mirodenii. Aflați rețeta și povestea în rubrica” Gătește și zâmbește”.
Read More

Platourile festive sunt nelipsite pe masa de sărbătoare. Necesită timp, experiență și multă îndemânare, astfel că nu oricine se încumetă să facă astfel de tablouri culinare. Bucătarii experimentați sunt pregătiți să preia comenzi, dar și să împărtășească din secretele reușitei unor platouri sofisticate.
Read More