Poluare de proporții pe râul Bistrița. Amenzi de 90.000 de lei pentru SC Conversmin SA

Apele răului Bistrița au devenit cărămizii, după de au fost poluate de la fosta exploatare minieră Isipoaia, pe o lungime de aproximativ 3 kilometri. Au fost emise mai multe mesaje RoAlert în zonele din județul Neamț unde urma să ajungă unda. Sunt în alertă și reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență, APM, Gărzii de Mediu, precum și serviciile voluntare pentru situații de urgență din zona trecerii râului Bistrița. Oamenii sunt sfătuiți să nu folosească apa din râul Bistrița în scopul adăpării animalelor și să evite consumul de pește din râu.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close