Mediul de afaceri nu mai acceptă să fie calul de bătaie al guvernului

Pe lângă reduceri de costuri din sistemul bugetar, Guvernul României încearcă o creștere a veniturilor, împovărând privații. Mediul de afaceri și structurile patronale de la nivel național și local au reacționat vehement la apariția pe surse a proiectului de Ordonanță de Guvern cu noi măsuri fiscale neprietenoase cu antreprenorii, în special cu microîntreprinderile și persoanele fizice autorizate. Draftul prevede numeroase modificări fiscale care destabilizează mediul de afaceri precum creșterea impozitului pe dividende, majorarea TVA la anumite produse și servicii, modificarea cotelor de impozitare și multe altele. Bulversat de modificări succesive, în condiția în care guvernul nu bate în retragere, mediul de afaceri este dispus să meargă până la greva fiscală.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Cătălina Biholar

    Cătălina Biholar a început activitatea în presa TV în anul 2007, ca reporter, redactor de televiziune și corespondent pentru stații naționale. Este absolventa primei promoții de Comunicare și Relații Publice la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, licențiată la SNSPA București, și a urmat cursurile masterului de Politici Publice și Integrare Europeană la SNSPA București. În anul 2012 a finalizat programul „Bursele JTI pentru jurnalişti” al Fundaţiei ”Euromonitor pentru excelență”, cu un stagiu de pregătire la RFI Bruxelles. A coordonat campanii locale și naționale de comunicare publică și responsabilitate socială. Este editor coordonator programe TV, iar în această calitate promovează etica și deontologia profesională a jurnalistului în toate programele realizate la Intermedia, cu accent pe rolurile presei de educare, informare și, abia în al treilea rând, de divertisment.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close