Mii de familii din Suceava primesc gratuit pubele pentru depozitarea deșeurilor

Cele aproximativ 6.000 de familii din Suceava care locuiesc la casă vor primi gratuit pubele pentru depozitarea deșeurilor menajere și reciclabile. Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat că acțiunea de împărțire a tomberoanelor a început deja. Acestea sunt livrate în ziua de ridicare a gunoiului. Ce trebuie să facă proprietarii care nu sunt găsiți acasă de către reprezentanții firmelor de salubritate pentru a intra în posesia pubelelor, aflați din materialul următor.

Firmele de salubritate care au contracte cu primăria municipiului Suceava au început să distribuie gratuit pubelele pentru locuințele individuale din Suceava.

Fiecare dintre cele 6.000 de familii beneficiare din municipiul Suceava va primi câte două pubele. O pubelă de 120 de litri de culoare albastră pentru fracția uscată și o altă pubele verde pentru fracția umedă.

Tomberoanele sunt distribuite în baza actelor de identitate ale proprietarilor în ziua în care este ridicat gunoiul de către firmele de salubritate. În situația în care proprietarii nu sunt găsiți acasă sau nu au primit tomberoanele din alte motive, ei pot semnala problema prin e-mail la adresele: salubrizare@primăriasv.ro office@diasil.ro ritmiccom@gmail.com sau la următoarele numere de telefon: 0230-212-696 int. 154, 254 Direcția de Ecologizare a Primăriei Suceava 0230-525-115 – SC Diasil Service SRL 0230-551-761 – SC Ritmic COM SRL

Authors

  • Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

    View all posts
  • Oana Șlemco este absolventă a Facultății de Administrație Publică și a Facultății de Litere și Științe ale Comunicării, din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava. Lucrează în presă de aproape 20 de ani, unde activează ca redactor, comentator, realizator de emisiuni, însă cel mai mult îi place când se află pe teren, între oameni. Este convinsă că jurnalismul care apără binele comun nu a murit în ziua în care au apărut rețelele sociale online. Crede că rolul jurnalistului este să lupte pentru restabilirea realității și abordează teme cu miză comunitară. Valorile care îi ghidează activitatea profesională sunt transparența - care presupune să i se ofere publicului șansa să monitorizeze procesul de colectare, raportare, prezentare şi diseminare a informaţiilor - și responsabilitatea, care înseamnă asumarea consecințelor deciziilor și faptelor. În anul 2008, a primit premiul pentru publicistică al Fundaţiei Culturale a Bucovinei. În 2013, a câștigat o bursă „Euromonitor pentru excelență” și a făcut un stagiu de pregătire în redacție RFI de la Bruxelles. În 2016, a primit premiul pentru categoria jurnalism în cadrul campaniei „Oamenii Timpului”. În 2020, a primit premiul cel mare „Cu onestitate despre sărăcie”, acordat de Asociația „Renasis”.

    View all posts

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close