De la boaba verde la ceașca perfectă de cafea. Prăjitorie și service la Centru de Cafea din Suceava

Astăzi vă ducem într-un loc unde cafeaua prinde viață chiar sub ochii noștri. La Centru de Cafea din Suceava, boabele verzi sunt transformate în cafea proaspăt prăjită, iar procesul este explicat chiar de unul dintre oamenii care au construit această experiență de la zero, Lucian Livadaru. În continuare, urmărim povestea și filosofia din spatele unei prăjitorii locale care face totul aici, acasă, de la selecția boabelor până la service-ul aparatelor de cafea.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

    View all posts

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close