Eco-taxa la control

Conform ordonantei Uniunii Europene, de la 1 ianuarie, agentii comerciali sunt obligati sa perceapa o eco-taxa, de 20 de bani pentru fiecare sacosa de plastic comercializata si, totodata, sa se conformeze legii si sa faca cunoscuta clientilor valoarea ecotaxei.


In perioada urmatoare, comisarii Garzii de Mediu Suceava se asteapta sa primeasca noi dispozitii pentru verificarea agentilor comerciali in ceea ce priveste afisarea valorii eco-taxei in locuri vizibile consumatorilor.Desi trebuiau sa se conformeze legii inca de la inceputul anului, chiar si acum, la mai bine de o luna, putini sunt comerciantii care le ofera clientilor posibilitatea de a opta pentru sacose ecologice. Din aceasta cauza, si acum sucevenii folosesc zilnic vesnicele sacose din plastic.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close