Prima oră

Ziua bună se vede de dimineaţă, iar dimineaţa este ceea ce numim noi ”Prima Oră”. ”Prima Oră” este emisiunea matinală care îmbină utilul cu plăcutul: în compania nelipsitei cafele de dimineaţă, moderatoarea şi invitaţii săi aduc telespectatorilor informaţii de maximă actualitate: revista presei cu cele mai interesante articole, dar și subiecte proaspete comentate împreună cu invitaţii emisiunii. Vă mai propunem să răspundeți la întrebarea zilei și aflăm împreună care este calendarul zilei. Nu lipsesc rubricile în care diverși specialiști ne oferă sfaturi utile.

Astfel, în fiecare dimineaţă, de luni până vineri, de la ora 07:00 la ora 08:00, Adriana Dascălu Bulină vă invită în cafeneaua Televiziunii Intermedia la “Prima Oră”! Și, așa cum îi stă bine unei emisiuni în direct, suntem în interactivitate permanentă cu urmăritorii noștrii pe pagina de facebook Televiziunea Intermedia Suceava, acolo unde așteptăm, în fiecare dimineață, mesajele, comentariile și întrebările voastre.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close