Contact

SC Inter-Media SRL

Sediul Social:
Adresa: B-dul G. Enescu, nr. 1, bl. T8, ap. 31-32, 720196, Suceava

Punct de lucru:
Adresa: Strada Mihai Viteazul, nr. 23, et. 1, interfon 2, 720059, Suceava
Telefon fix: + 4 0230 523 011
FAX: + 4 0230 523 011
Telefon mobil: +4 0731 341 188
E-mail: Redactie@IntermediaTV.ro

Publicitate
Telefon: + 4 0230 512 350
FAX: + 4 0230 512 350
E-mail: Publicitate@IntermediaTV.ro

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

9 comentarii

 • Teo Acum 7 luni

  Bună ziua municipiul Onești este fara apa de o săptămână și ne tot duc cu vorba ca vor remedia problema anuală iar în intervalul în care ar trebui sa avem apa nu avem nici un strop .Pe căldurile astea fără un strop de apa În fiecare vara aceasi poveste

 • Televiziunea Intermedia Acum 2 ani

  Bună ziua. Am verificat situația, împreună cu poliția. Era un cetățean italian pe care doamna îl hrănea pe ascuns până când îi găsea un loc mai bun de ședere. O situație complicată, dar nu cea pe care ați descris-o dumneavoastră.

 • Anonim a Acum 2 ani

  In fostul bufet al satului Cotana, comuna Todiresti sunt 2 oameni tinuti inchisi, fara mancare, fara caldura…. Toata lumea se teme de proprietara. I-a tinut acasa, dar au făcut reclamatii vecinii ca urla de foame, politia nu a făcut nimic. Unul e in scaun cu rotile si unul e in carje. Vine pe întuneric la ei, sa nu o vada nimeni. Au si ei drepturi, e inuman, dar nu stim pe cine sa anuntam sa faca ceva…nu ii cauta nimeni. Poate nu e o stire pt dumneavoastră dar macar poate sesizati o instituție ceva care sa ii ajute.

 • Mihai Daniel Găleată ă Acum 3 ani

  Nu știu dacă “acasă ” se poate numi acolo unde locuim noi cei de “afară”… Dar ne dăm silința să o facem să semene cu cea din România.
  Nu știu dacă vreodată ne vom integra total în societatea lor… Noi nu, sigur! Poate copiii noștri.
  Iar de ce ne este dor… Cred că de limba română.
  In rest… Oamenii sunt la fel… Doar modul în care se exprimă și felul de a fi, diferă…
  Așa că… Istoria e lungă. Să ne auzim cu bine.

 • Adochitei Dumitru Acum 5 ani

  Buna ziua.Am ales postul d-stra pentru ca mi sa consider ca sunteti seriosi.Ma numesc Adochitei Dumitru din Gura Humoruluisi doresc sa reclam cateva evenimemte care se petrec in (Statiunea Gura Humorului)cu stiinta sau fara stiinta institutiilor locale.Este problema despre Cartierul Fortuna unde este cel mai penal cartier,copii de 8,10,12ani se drogheaza in amiaza mare fara sa intervina cineva,violuri furturi.Sotia mea lucreaza la un magazin alimentar din cartierul fortuna insa nu exista nici un fel de siguranta din partea patronilor sau a intitutiilor abilitate.In cursul serii isi fac rondul politia jandarmeria etc.dar nu opresc sa stea de vorba cu oamenii de buna credinta.Consuma combustibilul pe spatele contribuabilului.De aceea am apelat la televiziunea d-stra zperand ca sa facti un reportaj-ancheta si poate sa se rezolve problemelor cu ajutorul institutiilor. Va multumesc. Astept un rarpuns cat mai repede.

 • Florea Iulian Acum 5 ani

  In ziua de 02.11.2018, ora 18,10 am uitat actele personale si suma de 2100 lei intr-un carucior in parcare la dedeman suceava. Au fost gasite de d-l. AXINTE GHEORGHIȚĂ, angajat DEDEMAN si predate la biroul de informatii. Multumesc, pe aceasta cale, tuturor persoanelor care au concurat la restituirea bunurilor. Cu respect, Florea Iulian, tel. 0745 439 865.

 • redactie Acum 6 ani

  Bună ziua. Intermedia transmite în rețeaua digitală format H264, una dintre cele mai actuale și moderne compresii. Specialiștii ne informează că pot apărea probleme pe televizoarele mai vechi de 5 ani, fie ele și LED sau LCD.

 • STEFAN GABRIEL Acum 6 ani

  Buna ziua. In municipiul Falticeni , pe reteaua UPC postul tv INTERMEDIA TV ,NU ARE IMAGINE ? De cand a fost trecut pe reteua digitala nu apare cu imagine,de 2 luni.Se aude numai sonorul sau sunteti post de radio si din eroare apareti pe grila de televiziune?

 • Mihai Sorocean Acum 7 ani

  Felicit Televiziunea INTERMEDIA Suceava pentru interviul
  cu Nicolae Turtureanu fost director al CCH Suceava la
  Povestea Vorbei din 23 iulie 2017.
  O puteti relua in urmatoarele zile ?
  Va multumesc mult. .

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close