Categorie: Politic

Comunicat: “Unirea Principatelor Române sărbătorită de AUR și la Suceava!”

Sub deviza “Unirea Principatelor Române sărbătorită de AUR și la Suceava!”, filiala Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) din Suceava organizează o manifestație amplă pentru marcarea a 165 de ani de la Unirea Principatelor Române. Evenimentul, programat să aibă loc pe 24 ianuarie, începând cu ora 16:00 în fața sediului AUR de pe esplanada centrală, invită locuitorii suceveni să se adune cu steaguri tricolore pentru a celebra suveranitatea națională.

Read More

Caravana „DNA-ul pădurilor”, la Suceava

„În Suceava mafia lemnului a distrus versanți întregi de pădure”. Acesta este mesajul pe care l-a transmis deputata USR Diana Buzoianu, co-inițiator al proiectului „DNA-ul pădurilor”. Caravana „DNA-ul pădurilor” a ajuns în patru localități ale județului Suceava, iar membrii acesteia au strâns semnături pentru susținerea proiectului.

Read More

Ion Lungu: ”Este un fake-news grosolan”

Primarul municipiului Suceava, președintele organizației municipale a PNL, acuză un competitor electoral că a început campania electorală cu un fake-news. Este vorba despre AUR care desfășoară o campanie de comunicare împotriva proiectului-pilot al orașelor de 15 minute, în care ar fi inclus și municipiul Suceava. În replică, deputatul Florin Pușcașu transmite că primarul Ion Lungu …

Read More