Un nou amical cu Rapid

Cetatea Suceava va disputa joi la Vatra Dornei, cel de-al cincilea amical din această iarnă. “Galben-albaştrii”, vor întâlni de la ora 15:00, divizionara a treia Rapid CFR Suceava.


În condiţiile în care testul cu Dorna Vatra Dornei a picat, conducătorii Cetăţii au apelat la divizionara a treia, Rapid CFR, pentru perfectarea unui nou amical. “Galben-albaştrii” au primit un răspuns favorabil din partea antrenorului Bogdan Tudoreanu, astfel că cele două formaţii se vor întâlni joi de la ora 15:00 la Vatra Dornei. Înfruntarea dintre cele două echipe sucevene reprezintă un moment special pentru trei dintre jucătorii veniţi în iarnă la Cetatea. Romaniuc, Apetri şi Sevaciuc vor juca pentru prima dată împotriva fostei lor echipe. De altfel, grupul de jucători suceveni veniţi în această iarnă pe Areni ar putea fi completat în următoarea perioadă şi cu alţi ceferişti.
Înaintea confruntării cu Cetatea, Rapid CFR a mai disputat un joc de verificare în compania colegei de serie, CSM Râmnicu Sărat. Elevii lui Bogdan Tudoreanu au terminat la egalitate, scor 0-0 meciul disputat miercuri la Vama.

Autor

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Un comentariu

  • Un sucevean Acum 15 ani

    De ce nu se promoveaza tinerii ? Sunt baieti tineri care cred eu nu cereau asa multi bani si chiar faceau fata in acest moment!
    Domnule Moldovan baiatul dumneavoastra are valoare de acest lot ? Daca raspunsul este da , de ce nu au si ceilalti care au fost titulari aproape meci de meci in divizia C? Ei nu mai merita ? Oricum daca se contunua pe aceasta panta vai de fotbalul nostru ! Cu mercenari nu o sa faceti fata (financiar).

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close