Să „luminăm” Guvernul

Mihai Steiciuc, vicepreşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Naţional Liberal, a afirmat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, că noul Guvern Boc este condus numai de interese personale şi că nu face nimic pentru cetăţenii României. Totodată, Steiciuc a fost cel care a găsit şi soluţia pentru aducerea Guvernului pe calea cea bună: să ducem lumină sfântă şi la Guvern.


Mihai Steiciuc a mai afirmat că, un Guvern bun este numai acela care poate duce ţara mai departe chiar şi pe perioadă de criză, şi acest lucru să se întâmple fără a fi resimţit în rândul cetăţenilor. El a mai spus că Guvernul Tăriceanu a procedat astfel, şi că noul Guvern ar fi trebuit să-i urmeze exemplul.

Autor

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close