Nu-i al nostru, nu ne bagam!

Daca imediat dupa inundatiile din vara si inainte de campania electorala autoritatile se intreceau in a face promisiuni cetatenilor din comuna suceveana Marginea, acum podul de acolo nu mai este responsabilitatea nimanui din judet. Daca presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, a avut cateva discutii cu ministrul transporturilor, Radu Berceanu, prefectul Ovidiu Doroftei spune ca nu va lua nici o masura pentru ca podul de la Marginea nu este responsabilitatea institutiei pe care o conduce, ci a Companiei Nationale de Drumuri si Autostrazi.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close