Doar cu botoşei in spital

Vizitatorii Spitalului Judetean de Urgenta Suceava nu vor mai avea voie in unitate fara papuci de unica folosinta. Perechea de incaltari costa 1 leu si poate fi achizitionata de la intrarea principala in spital. Purtatorul de cuvant al unitatii medicale, doctorul Tiberiu Bradatan, a declarat ca 50 de bani din pretul botoseilor va intra in buzunarul spitalului. Se pare ca in perioada urmatoare se va face si licitatie pentru achizitionarea unor pelerine de unica folosinta, pentru apartinatorii bolnavilor.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close