Ultimul apel

La sfârşitul anului trecut, semaforul de la hypermarketul Metro a fost lăsat pe intermitent, ca măsură de a convinge centrul comercial să-şi mute intrarea pentru ca Primăria să poată aviza montarea unui semafor la intersecţia străzilor Bistriţei cu Bulevardul 1 Decembrie. Pentru că cei de la Metro nu s-au conformat, se trece la o nouă etapă. Începând de astăzi, s-au montat balize provizorii, urmând a fi turnate scuaruri care să împiedice intrarea directă la Metro. Clienţii trebuie să înconjoare până la sensul giratoriu de la autoservice.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close