Din jungla, spatiu verde

Jungla din curtea spitalului Judetean Suceava va fi transformata intr-o oaza de verdeata cu bancute si cu alei asfaltate. Acest lucru se va intampla daca initiativa conducerii, de a moderniza parcul lasat in paragina, va fi sustinuta de oameni cu bani, de Consiliul Judetean Suceava si de voluntari. Purtatorul de cuvant al Spitalului, doctorul Tiberiu Bradatan, a anuntat ca intentia institutiei este ca, odata cu venirea primaverii, sa demareze lucrarile de reamenajare a curtii spitalului nou, dar si a parcului de la spitalul Vechi.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close