Vineri 13

Vineri 13. De această zi se leagă numeroase superstiţii, ea fiind considerată cea mai ghinionistă zi dinn cauza asocierii zilei de vineri, cea mai nenorocoasă din săptămână, cu ghinionistul număr 13. Nu sunt cunoscute cu exactitate originile acestor superstiţii, însă se spune că Eva i-a dat mărul lui Adam într-o vineri, Potopul a început într-o vineri, Dumnezeu a amestecat limbile în turnul lui Babel tot într-o vineri, la Cina cea de Taină au participat 13 apostoli, iar Iisus a fost crucificat vineri.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close