De necrezut!

O persoană de bună credinţă a făcut un gest de necrezut: a returnat la Poliţie un portofel care conţinea aproape 1000 de euro şi 200 de lei. Bunurile au fost găsite sâmbătă pe strada Slătioarei din cartierul Obcini. Posesorul nu se cunoaşte şi nici nu se poate identifica întrucât în portmoneu nu se află nici un document care să poată determina identitatea. Cel care poate demonstra că portofelul burduşit cu bani îi aparţine este rugat să se adreseze la Poliţiei, sau să apeleze unul din numerele de telefon 0230/203652 sau 0230/203604.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close