Comentariul Zilei – luni, 16 februarie, partea 1

Autor

 • Televiziunea Intermedia

  Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comentarii

 • eleonor Acum 15 ani

  as vrea sa-l pot intreba pe domnul lungu daca el ar incapea intr-un chiosc din bazar dupa ce se mai taie 55 cm.(am vrut sa intru in direct dar nu am putut)de ce nu se pune problema sa se scoata acele chioscuri care s-au bagat in plus?se poate vedea pe pla cate chioscuri au fost inainte de modernizare si cate s-au bagat inapoi.acu dupe ce toti au luat spaga si au bagat exact 200 de chioscuri cate ar trebui scoase acu tot noi astia oropsiti si cu cate un chiosc sa le taiem.SA MAI VINA LUNGU IN BAZAR PT VOTURI!!!!!!!!!

 • alt sucevean Acum 15 ani

  V-ati gandit sa emiteti si pe internet, de exemplu cu
  http://www.tvunetworks.com/
  ?

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close