Vinovatii…

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale este responsabila de situatia creata in urma ninsorilor cazute saptamana trecuta cand, pe mai multe drumuri din judetul Suceava, s-au creat blocaje de circulatie. Aceasta este concluzia la care a ajuns Prefectura Suceava, dupa analiza modului de interventie in acea perioada. De asemenea, s-a stabilit ca o parte din vina o au si comitetele locale pentru situatii de urgenta, care nu au intervenit la timp in toate localitatile.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close