Corecţie cu ranga

O barmaniţă de la Club V din Suceava poate candida cu succes la titlul de „angajatul anului”, după ce a aplicat o corecţie dureroasă unui hoţ beat care a spart un geam şi a intrat în local. Tânără a rămas la serviciu şi după program pentru că a terminat treaba prea târziu să mai meargă acasă, iar spre dimineaţă s-a trezit cu musafirii nepoftiţi. Dacă alte fete s-ar fi pierdut cu firea, ea a reacţionat după instinct: a pus mâna pe ranga cu care intrase hoţul şi l-a făcut s-o ţină minte multă vreme.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close