Bani în siguranţă

În contextul spargerilor de sedii de bănci şi a jafurilor înregistrate în ţară în ultima perioadă, transporturile de valori ale băncilor şi nu numai sunt luate în vizor de poliţie. Cu prilejul unei acţiuni referitoare la respectarea legii privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, în Suceava au fost aplicate deja 6 sancţiuni contravenţionale în valoare de 8500 de lei. Acţiunile vor fi continuate şi în perioada următoare, până la epuizarea tuturor deficienţelor care privesc siguranţa bunurilor materiale.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close