Ziua Internaţională a Limbii Materne

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Limbii Materne, Uniunea Ucrainienilor din România – Ţinutul Bucovina, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean şi cu sprijinul Consulatului General al Ucrainei la Suceava, au organizat, la sfârşitul săptămânii trecute, prima ediţie a Concursului de cântece şi dansuri tradiţionale ucrainene. Fiecare dintre şcolile participante a primit, din partea Uniunii Ucrainienilor din România – Ţinutul Bucovina, diplome de participare şi aproximativ 500 de volume cu literatură ucraineană pentru îmbogăţirea fondului de carte a acestora.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close