Pastel Tango

Sâmbătă 28 februarie 2009 începând cu ora 13:00, la Muzeul de Istorie din cadrul Complexului Muzeal Bucovina va avea loc vernisajul expoziţiei Pastel Tango, a pictorului Konstantin UNGUREANU BOX.

Evenimentul este realizat de Asociaţia Joseph Schmidt în parteneriat cu Complexul Muzeal Bucovina şi Consiliul Judeţean Suceava.
Vor fi expuse peste 100 de pasteluri, variaţiuni pe aceeaşi temă, un eveniment inedit care aduce o nouă perspectivă asupra creaţiei pictorului Konstantin UNGUREANU BOX – prima expoziţie a artistului după mai bine de 5 ani de absenţă. Evenimentul îi are ca invitaţi pe criticul Gheorghe Macarie, domnul profesor Aurel Buzincu, doamna profesor Sabina Fînaru şi baritonul Andras Chiriliuc. Un concept nou, sincretic, o expoziţie care vorbeşte altfel despre arta şi măiestria pictorului Konstantin UNGUREANU BOX… un moment în care şi îngerii iubesc tango-ul.
‘’De ce într-o zi minunea de a fi ia sfârşit, de ce înţelegem că este minune abia când pierim, de ce o întunecăm cu neghiobiile, cu duşmăniile, cu nădejdile stupide, de ce oamenii se caută unii pe alţii în noapte şi nu se regăsesc decât ca să nu se recunoască şi să se lovească, de ce ne agăţăm cu disperare de o semnificaţie inexistentă şi ce crimă trebuie să ispăşim pentru a putea trăi în acest vid?’’
Eugene Ionesco Cântăreaţa cheală
Evenimentul se înscrie în seria manifestărilor culturale pe care le desfăşoară Asociaţia Joseph Schmidt, omagiind de această dată pe unul dintre marii pictori români ai contemporaneităţii.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close