Protest la STARMOD

60 dintre acţionarii fabricii de confecţii StarMod au ieşit astăzi în faţa unităţii pentru a-şi cere din nou drepturile pe care şi le revendică din 1999. În ciuda faptului că au drepturi legale pe care le pot susţine prin acte, foştii salariaţi ai Starmod susţin că acestea nu li s-au recunoscut niciodată de directoarea şi preşedinta Consiliului de Administraţie al Starmod, Lidia Sfarti. De curând, peste 100 de acţionari, în majoritate foşti angajaţi, au constituit Asociaţia Acţionarilor Minoritari, deţinând în total peste 10% din acţiunile societăţii.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close