Prefctul-premier

Suceava a fost joi gazda oficialitatilor centrale. Ministrul Dezvoltării Regionale, Vasile Blaga, si premierul Emil Boc, au participat la o intalnire cu primarii suceveni, cu autoritatile judetene si locale, au vizitat Universitatea Stefan cel Mare, dar si fabrica Egger de la Radauti. Pe langa acestia, un nou premier si-a facut aparitia, este vorba de prefectul premier de Suceava, Sorin Arcadie Popescu, care, vizibil emotionat de vizita demnitarilor, si-a incurcat functia cu cea de premier. Premierul de Romania, Emil Boc, a salutat inalta aspiratie a prefectului Sorin Arcadie Popescu.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close