Vor ramâne apolitici?

Premierul Emil Boc a declarat astazi, la Suceava, ca prefectii vor ramâne înalti functionari publici fara a fi angajati politic si asta cu toate ca senatorii din Comisia juridica si cei din Comisia pentru administratie au amânat, din lipsa de cvorum, dezbaterea initiativei legislative prin care se propune numirea politica a prefectilor, membrii celor doua comisii aratând ca niciunul dintre grupuri nu sprijina aceasta initiativa. Potrivit deciziei senatorilor, cele doua comisii vor discuta initiativa legislativa martea viitoare.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close