„Emoţii de primăvară”

Artistul plastic Geo Ungureanu le oferă sucevenilor care vizitează Galeria Millenium, de la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, expoziţia „Emoţii de Primăvară”. Aceasta cuprinde 50 de lucrări dedicate femeilor care vizitează sediul IPJ şi a fost vernisată luni în prezenţa oficialităţilor Inspectoratului, a unor personalităţi din lumea cultural-artistică şi a reprezentanţilor mass-media. Vizibil emoţionat, artistul nu a făcut decât o scurtă declaraţie, spunând că picturile vorbesc în numele lui.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close