Magia Mărţişorului

Pentru Maria, o fetiţă de numai 11 ani, din Fălticeni, bolnavă de parapareză spastică, Mărţişorul reprezintă mai mult decât pentru noi toţi, şi anume o speranţă de viaţă mai bună. Pentru a o ajuta să lupte cu boala, colegii elevei din clasa a IV a a Şcolii nr. 3 „Mihail Sadoveanu” din Fălticeni au organizat, în holul Primăriei Municipiului Fălticeni, o expoziţie cu vânzare de mărţişoare şi felicitări. Banii obţinuţi din vânzarea lucrărilor copiilor vor fi donaţi părinţilor Mariei, pentru a-i asigura acesteia tratamentul necesar.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close