Captură de ţigări

Un tânăr de 28 de ani, din Comuna Gălăneşti, a fost sancţionat contravenţional cu o amendă în valoare de 1000 de lei, după ce, ieri dimineaţă, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Siret, care l-au oprit în trafic, au descoperit în portbagajul maşinii pe care acesta o conducea nu mai puţin de 1740 de pachete de ţigări fără timbru. Ţigările, în valoare totală de 8 300 lei, şi de mărci diferite, erau ambalate într-un geamantan, genţi şi saci din plastic, iar tânărul nu avea acte de provenienţă pentru acestea. Tânărul a fost sancţionat, iar întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close