Discuţiile de după hotărâri

După ce, în şedinţa de luni, consilierii locali suceveni au hotărât, cu 18 voturi „pentru”, patru abţineri şi un vot „împotrivă” dat de consilierul local PSD Ovidiu Donţu, ca Societatea de termoficare Termica SA Suceava să fie privatizată prin vânzarea pachetului de acţiuni, acum apar tot mai multe discuţii pe această temă. Mihai Steiciuc, membru al Partidului Naţional Liberal Suceava, a prezentat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, poziţia partidului referitoare la acest subiect şi anume că privatizarea trebuia înfăptuită în urmă cu 4 ani.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close