Modificări în conducerea ITM Suceava

Inspectorul şef adjunct în securitate şi sănătate în muncă Dorin Mihăilă, este noul şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Suceava. Aceasta după ce, în urmă cu mai bine de două săptămâni, Mihai Airinei a solicitat Ministrului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale eliberarea sa din funcţia de inspector şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Suceava şi mutarea sa pe funcţia publică de şef serviciu control relaţii de muncă. Astfel, Marian Sârbu, Ministrul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, a aprobat mutarea lui Airinei în funcţia amintita şi numirea lui Mihăilă în funcţia de inspector şef.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Un comentariu

  • vasile Acum 15 ani

    Cum este posibil sa demisionezi dintr-o functie si sa ceri numirea intr-o functie pe care nu o poti ocupa decit prin concurs? Este absurd! Ca inspector sef a fost numit politic. Ca sef serviciu trebuie sa demonstreze ca stie meserie. Asa ca il rugam frumos pe cel mai incompetent inspector sef de la itm suceava sa participe la concurs. La fel si d-l Mihaila pentru ca si el a fost numit pe criterii politice. La revedere domnilor!

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close