Fara indemnizatii?

Senatorul sucevean democrat liberal, Orest Onofrei, le sugereaza alesilor locali din toata tara sa renunte la indemnizatiile lunare, pentru ca banii astfel economisiti sa fie folositi pentru cofinantarea proiectelor europene din localitatile lor. Pe de alta parte, presedintele organizatiei municipale PSD, consilierul local Virginel Iordache, spune ca Orest Onofrei ar fi trebuit sa porneasca aceasta campanie chiar cu exemplul personal, adica sa renunte el intai la indemnizatia de parlamentar si apoi sa ceara consilierilor locali si judeteni acest lucru.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close