Ping-pong cu terenul statului

Au proprietari în rândul persoanelor fizice, dar acestea nu pot avea pretenţia de titluri de proprietate pentru că e terenul Statului. Este vorba despre 10 parcele de teren din Parcul Şipote din Suceava pe care câţiva suceveni au reuşit să-şi reconstituie dreptul de proprietate. Cu ani în urmă, ei au fost expropriaţi cu acordul lor şi în schimbul unor sume de bani. Prefectul Sorin Popescu s-a adresat poliţiei pentru a face cercetări şi a se asigura cum stau lucrurile de fapt. Cei 10 riscă să rămână din nou fără terenul de la Şipote.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close