Munca în echipă

Munca în echipă se pare că reprezintă cheia succesului şi totodată a înţelegerii în Palatul Administrativ sucevean. Prezenţi la acţiunea organizată de Garda de Mediu Suceava, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, vicepreşedinţii Daniel Cadariu şi Vasile Ilie, dar şi prefectul Sorin Arcadie Popescu s-au ajutat reciproc pentru binele sucevenilor. Mai-marii din Palatul Administrativ au demonstrat astfel că pot coopera foarte bine atunci când au un obiectiv comun, deci sucevenii pot spera la un viitor mai liniştit.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close