Nu se va reface total

Cetatea de Scaun a Sucevei nu va fi refãcutã pânã la forma iniţialã, deşi administraţia judeţeanã se aflã într-o fazã destul de avansatã a procedurilor pentru accesarea unor fonduri europene în vederea derulãrii lucrãrilor de restaurare.

Proiectul de Reabilitare a Cetãţii de Scaun şi a zonei de protecţie a acesteia a fost prezentat joi şi consilierilor locali, dar şi autoritãţilor municipale şi judeþene, care s-au arãtat oarecum surprinşi de faptul cã nici acum Cetatea nu va fi refãcutã complet.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close