Campanie ITM

În ultimii 4 ani, în judeţul Suceava se remarcă două aspecte negative în silvicultură şi exploatare forestieră: nu numai că numărul accidentelor de muncă se menţine la un nivel ridicat, dar şi numărul de muncitori este tot mai scăzut. Acest lucru a rezultat din analiza dinamicii accidentelor de muncă mortale şi cu invaliditate înregistrate. În acest sens, Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava lansează, în perioada 16 – 27 martie, prima etapă a Campaniei sectoriale în exploatări forestiere – Verificarea respectării prevederilor legale la instruirea lucrătorilor.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close