Ecouri de la Berlin

Vizitatorii care au trecut pe la standul judetului Suceava amenajat la Berlin, cu prilejul recentului Tîrg International de Turism, sunt interesati de turismul individual, deoarece merg pe principiul „vin la tine, vii la mine”.

Cel putin asa sustine presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Flutur, care a declarat ca varianta nu avantajeaza nici agentiile de turism, nici pensiunile, dar trebuie luata în seama. Pe de alta parte, presedintele Flutur a spus ca participantii la evenimentul din Germania s-au aratat interesati de proiectul „Pasti în Bucovina”, initiat de administratia judeteana.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close