“Rambo” de Vatra Moldoviţei

O carabină militară mai ceva ca-n filme, 60 de cartuşe în stare perfectă de funcţionare, 320 de grame de pulbere, alice şi alte elemente de muniţie- reprezintă amintirea cu care poliţiştii au plecat miercuri de la locuinţa unui bărbat de 38 de ani, din Vatra Moldoviţei.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Toxice au efectuat o percheziţie la domiciliul bărbatului, de unde au confiscat arma şi muniţia. Pentru nerespectarea regimului armelor, muniţiilor, dar a materiilor explozive, bărbatul s-a ales cu dosar penal şi va fi cercetat în stare de libertate.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close