Istoria se repetă

În acelaşi loc unde s-a răsturnat şi toamna trecută, acelaşi camion încărcat tot cu pavele s-a răsturnat din nou şi vineri dimineaţă.

S-a întâmplat în Şcheia, din cauză că şoferul a încercat să depăşească o altă maşină mare, din cauza încărcăturii, autovehicolul său a intrat în balans şi “ajutat” de diferenţa de nivel dintre şosea şi terasament, s-a răsturnat. Încărcătura s-a împrăştiat toată pe şosea, iar autocamionul a fost avariat destul de tare la cabină. Din fericire şoferul a scăpat cu viaţă. El a fost transportat cu o ambulanţă la spital.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close