Noi coduri

Prevederile celor patru coduri juridice – Codul penal, Codul de procedură penală, Codul civil şi Codul de procedură civilă vor fi supuse, până în data de 25 martie, analizei şi amendamentelor unei comisii speciale mixte a Camerei Deputaţilor şi Senatului.

După aceasta va fi elaborat un raport care va fi prezentat public, urmând ca, până la sfârşitul lunii mai, noile coduri să fie adoptate în procedură de urgenţă. Aşa a anunţat, într-o conferinţă de presă, secretarul Senatului, senatorul PD-L de Suceava, Orest Onofrei.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close