Protest impotriva Guvernului

« Munca da si plata ba » sau « Sa va fie rusine ca nu traim mai bine », acestea sunt doar cateva dintre mesajele adresate astazi de protestatarii care au pichetat sediul Prefecturii Suceava.

Peste 100 de sindicalisti, afiliati Cartel « Alfa », au pichetat sediul Prefecturii, în semn de protest fata de proiectul de Ordonanta de Guvern vizînd diminuarea drepturilor salariale ale bugetarilor. Numarul manifestantilor a fost aproape la jumatate, în comparatie cu cel avansat saptamîna trecuta de liderul Uniunii Teritoriale « Cartel Alfa », Timofte Miftode.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close