Medicii de familie îngheaţă activitatea

Nu este o păcăleală! Începând cu data de 1 aprilie medicii de familie vor să îngheţe activitatea în cabinetele medicale.

Şi asta pentru că forma finală a Contractului cadru pentru anul 2009 nu ţine cont de niciun fel de propuneri ale medicilor de familie, ci dimpotrivă, are prevederi care îngreunează şi birocratizează suplimentar activitatea cabinetelor. Purtatorul de cuvant al Asociatiei Medicilor de Familie din Suceava, doctorul Irina Badrajan ne-a declarat ca, in aceste conditii, pacientii vor ajunge in situatia sa-si plătească reţetele compensate, consultaţiile şi analizele.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close